Cijela Zadarska županija u petak na Virskoj noći u Zadru, a u subotu druženje na Narodnom trgu

Najmanje tisuću prijatelja otoka Vira najavilo je u petak svoj dolazak na event „Virska noć u Zadru“: gradonačelnici svih gradova u Zadarskoj županiji ili njihovi zamjenici, načelnici općina i predsjednici gradskih i općinskih vijeća, direktori gradskih i općinskih komunalnih poduzeća i ustanova, direktori turističkih zajednica, predstavnici Sveučilišta u Zadru te brojni drugi uglednici, predstavnici tvrtki, poduzetnici i poznati Zadrani!

Tako je nakon Zagreba, Rijeke i Osijeka na red došao i Zadar, kao dvodnevna manifestacija te završni čin i kruna svih dosadašnjih evenata i velike domaće promidžbene kampanje kojom se destinacijski predstavlja otok Vir. Pod nazivom Virska noć predstavljanje otoka Vira počinje u zadarskom „Arsenalu“ u petak 21. travnja od 20 sati, a vidjeti ćemo i doživjeti audiovizualnu turističku prezentaciju Vira uz gastro event s najboljim i nagrađivanim virskim chefovima, potom i zabavni program s nastupima Bepa Matešića, Davida Ricova, klapa Puntamika i Vir te zadarskog Tempo Banda. Vir će pokazati sve ono najbolje što ima i od kolikog je značaja njega čvrsta povezanost s regionalnim centrom Zadrom. Zato i nije čudo što se Zadar našao na kraju masivne promotivne kampanje Vira koja je obuhvatila gotovo cijeli europski kontinent, odnosno predstavljanja i promidžbene kampanje te posjete turističkim sajmovima u Bruxellesu, Londonu, Berlinu, Münchenu, Frankfurtu, Milanu, Bologni, Riminiju, Varšavi, Poznanju, Pragu, Brnu, Bratislavi, Banskoj Bystrici, Budimpešti, Beču, Ljubljani, Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

Ovaj zadarski event i predstavljanje Vira ujedno su organizirani povodom 24. obljetnice osnutka Općine Vir i blagdana Svetog Jure, zaštitnika Župe Vir, a svi posjetitelji eventa moći će se dobrovoljnim prilozima priključiti humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za Dječji vrtić „Latica“ iz Zadra kako bi se nabavila oprema potrebna za rad s djecom s poteškoćama u razvoju.

Dan kasnije, u subotu 22. travnja od jutarnjih sati na Narodnom trgu u Zadru Virani će se družiti sa Zadranima uz dijeljenje turističkih brošura Vira te uz pjesmu Bepom, Davidom i klapom „Vir“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...