Cristiano Ronaldo se vratio u formu pa od Ramosa zatražio da mu objasni ‘što taj Modrić hoće’

Kraljevski klub je dva puta bio u zaostatku, ali je na kraju ipak uspio okrenuti majstorijom Isca u 90. minuti, a koja bi se mogla pokazati ključnom u daljnjoj utrci za prvaka. Real je tom pobjedom zadržao prednost nad Barcom uoči super važnog tjedna pred njima, piše Gol.

Zidane je protiv Sporting Gijona izveo rezervnu momčad kako bi najbolje igrače sačuvao svježima za uzvrat s Bayernom u četvrtfinalu Lige prvaka, ali i El Clasico koji je na rasporedu idućeg vikenda u Madridu.

Među onima koji su odmarali u subotu bio je i Cristiano Ronaldo, koji u posljednje vrijeme puni medijske stupce mnogim vijestima. Jedna od njih je i da je Portugalac nezadovoljan čak petoricom svojih suigrača.

Razlog tome loša je golgeterska forma Cristiana Ronalda prije utakmice s Bayernom. Kao rezultat svega, neki njegovi suigrači bili su nezadovoljni njegovim sebični ponašanjem. Španjolski mediji izvještavaju da su predvodnici bili Gareth Bale i Luka Modrić.

Ostali igrači koji su nezadovoljni Ronaldovim ekstremnim individualizmom su Alvaro Morata, Lucas Vazquez i Marco Asensio.

Nakon pobjede protiv Bayerna u koju je Ronaldo ugradio velik obol, Portugalac se navodno sastao s kapetanom Sergiom Ramosom kako bi s njim raspravio koji su to igrači ljuti na njega. Ronaldo nije bio sretan kad je čuo, ali trenutno nema vremena za unutarnje bitke, jer pred Realom je jedan od najvažnijih tjedana ove sezone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...