Dan planeta Zemlje u Zadru: Čeka vas prava proljetna avantura

U subotu, 22.travnja, svijet obilježava Dan planeta Zemlje. Mi ga slavimo na moru, u gradu kojeg pozdravlja sunce a valovi mu sviraju orgulje. Pogodili ste: u prekrasnom i uvijek kreativno raspoloženom Zadru!

Naš partner i domaćin je zadarski McDonald’s, s kojim pozivamo sve klince gladne dobre zabave, maštovitih priča i, naravno, slasnih burgera da nam se u subotu pridruže u slavlju prirode, proljeća i ekologije, piše Laboratorij zabave.

Jer, pripremili smo vam pravu proljetnu avanturu. Svega će tu biti: i krunidbe šumskih kraljeva, i ukrašavanja drveća, i sadnje novih prijateljstava, i berbe dobrih savjeta o tome kako biti pravi super junak koji štiti naš planet od smeća, zagađenja i ostalih neprijatelja prirode. Sve to kroz igru i druženje!

Za znatiželjne uši odabrali smo napetu i interaktivnu priču koja nas vodi na nikad zeleniji put oko svijeta, a za vješte prstiće tu su reciklirani materijali kojima će naša kreativna radionica udahnuti novi život i pravi proljetni duh.

Motivi su cvjetići, biljke, kukci, ptičice, krune šumskih kraljeva, vilinski vjenčići…sve što slavi prirodu, krasi planetu i zeleni maštu! Naravno, vrijedi naše staro pravilo: što izradiš, to kući nosiš. Ovaj put niz Kalelargu!

Vidimo se 22.04. u 11h McDonald’su, Ante Starčevića 3, Zadar. Ulaz slobodan!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...