Do četvrtka promjenjivo oblačno s povremenim pljuskovima, temperature i dalje do 20 Celzijevaca

U većini krajeva pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom. S juga postupno oblačnije pa se ponajprije uz obalu očekuje malo kiše ili poneki pljusak s grmljavinom. U unutrašnjosti vjetar slab, poslijepodne do umjeren istočni i sjeveroistočni.

Na Jadranu slab do umjeren zapadni i jugozapadni mjestimice će okrenuti na sjeverozapadni, na sjevernom Jadranu na buru. Najviša dnevna temperatura zraka u većini krajeva od 17 do 22 °C, u središnjim i istočnim predjelima malo viša.

I sutra nas očekuje promjenljivo sa sunčanim razdobljima, no povremeno i uz kišu, a mjestimice i uz pljuskove s grmljavinom, češće na Jadranu. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, u Slavoniji istočnjak, na sjevernom Jadranu bura, a u Dalmaciji zapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu od 10 do 15, a najviša dnevna uglavnom između 15 i 20 °C.

Sve do četvrtka prognozira se promjenljivo vrijeme uz povremenu kišu, a mjestimice i uz pljuskove s grmljavinom, češće na Jadranu. Zapuhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na Jadranu bura i sjeverozapadnjak. Postupno svježije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...