Drama u svlačionici: Ronaldo nakon poraza od Barcelone poludio na Modrića i Marcela

Cristiano Ronaldo potpuno je izgubio živce nakon burne završnice nedjeljnog El Clasica, a njegov je bijes najviše bio usmjeren prema našem Luki Modriću i Brazilcu Marcelu, tvrdi dnevni list Marca.

Real Madrid je u derbiju 33. kola na svome stadionu Santiago Bernabeu poražen s 2-3  od Barcelone koja se na taj način izjednačila s najvećim rivalom na vrhu ljestvice i vratila u utrku za naslovom. U dramatičnoj završnici Lionel Messi je u drugoj minuti sudačke nadoknade donio veliku pobjedu i slavlje Kataloncima.

Marcelo preuzeo krivicu

Kamere su uhvatile Ronalda kako odmah nakon gola luduje na suigrače koji su dopustili da Real u posljednjim sekundama ostane bez pobjede. No, prava drama je uslijedila u svlačionici, piše Marca.

Madridski dnevni list doznaje od svojih izvora da je Ronaldo potpuno izgubio živce iza zatovrenih vrata svlačionice, a njegov je bijes ponajprije bio usmjeren prema Modriću i Marcelu koje smatra odgovornima jer nisu zaustavili Sergija Roberta koji je neometano pretrčao 50 metara prije nego što je dodao loptu Andreu Gomesu, a ovaj strijelcu Messiju. Modrić je ‘zaplivao’ na početku akcije, a potom ‘jurilicu’ Roberta nije uspio zaustaviti ni Marcelo koji je pred kamerama preuzeo krivicu za primljeni gol, piše Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...