Enio i ekipa sa sarkazmom poručili protukandidatima: “Mi smo najveći Zadrani, nas trojica imamo 597 centimetara”

Iako još službeno nije počela izborna kampanja, gradonačelnički se kandidati nedvosmisleno umiljavaju građanima. Ispijaju se kavice na trgu, obilaze tržnice, javna događanja, obilježavaju dani koječega.

Svi su oni spremni graditi grad zadovoljnih ljudi, koji neće napuštati Kalelargu, koji će sretno i spokojno dočekati penziju u Zadru. Na koji način? Pojma nemamo.

Još se nije prezentirala niti jedna ideja, niti jedan projekt, nije došlo do nadmetanja u ničem konkretnom iz čega bismo mogli zaključiti gdje će ti budući sretni ljudi raditi i privređivati, koje će im to okruženje garantirati egzistencijalnu i socijalnu sigurnost.

Jedina bitka koja se do sad vodi jest ona “Tko je veći Zadranin?”.

Tako znamo da je Dellavia “sidija s ekipon na Sv. Stošiji posli škole”, da Dukića “svi znaju, da pije kavu u Tonija i ne biži od ljudi” te da je Glasovac (koju se perfidno pokušava izgurati iz utrke za što većeg Zadranina) “zbog ljubavi došla na zadarski fakultet, od čega su je svi odgovarali”, kao i da milozvučno zna zapjevušiti Ivčićevu Kalelargu.

I Enio i ekipa Konja na svoj sarkastičan način upustili su se u gore spomenutu bitku. Oni su najveći Zadrani, tvrde, i isto potkrjepljuju centimetrima.

Ivo Petrić – 203 cm
Marko Žorž – 198 cm
Enio Meštrović – 196 cm

U vjeri da smo ovom izmjerom riješili ovu mučnu predizbornu temu sve Vas ljubimo, poručili su.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...