FOTO: U biogradskom dječjem vrtiću sve je već u znaku Uskrsa

U prostorijama biogradskog dječjeg vrtića sve je već u znaku nadolazećeg blagdana Uskrsa. Za ovaj najveći katolički blagdan, mališani i njihove „tete“pripremaju se već duže vrijeme, a ukrase koje su pripremili prodavati će na štandu za vrijeme održavanja Uskršnjeg sajma koji će se održati 12. ovog mjeseca u parku na Trgu hrvatskih velikana, a malim ručicama izradili su puno toga o čemu najbolje govore priložene fotografije.

– Ma oni su jako motivirani, kazale su nam odgojiteljice. Puni su volje, optimizma, ali i ideja, te je pravo zadovoljstvo raditi s njima, piše na službenim stranicama Biograda na Moru.

– Ova predblagdanska atmosfera svima nam je dobrodošla, a posebno nam je drago što ćemo ove prelijepe uratke moći ne samo prodati na sajmu, već i pokazati većem broju ljudi. Već do sada uradili smo puno toga kao primjerice uskršnje čestitke u različitim tehnikama, bojali i oslikavali pisanice, kaširali balone, izradili ukrasne kokice, jaja, košarice. Izradili smo također i cvijetiće od recikliranog papira, kao i kolaž jaja i zečiće, a posebno zanimljiva su i jaja u kojima raste pšenica. Radimo još neke od predblagdanskih ukrasa, no neka nešto ostane i naša tajna kako bi ugodno iznenadili posjetitelje sajma, kazale su nam „tete“.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...