HSLS-ovci mjere tlak i šećer i dijele savjete za borbu protiv stresa u subotu

Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) poziva Zadranke i Zadrane da u subotu, 8. travnja dođu na Narodni trg u 10:30h, gdje će moći besplatno izmjeriti razinu šećera u krvi i tlak te dobiti korisne savjete za borbu protiv stresa i depresije.

HSLS ovom akcijom obilježava Svjetski dan zdravlja i tako se pridružuje tisućama organizacija, koje će ove godine diljem svijeta upozoravati građane na sve veću učestalost depresije i nuditi savjete za borbu s ovom bolešću 21. stoljeća, kako se sve češće naziva.
HSLS-ov kandidat za gradonačelnika Nino Dellavia i kandidat za njegova zamjenika Ivo Žuvela ovom će prigodom predstaviti naše prijedloge za poboljšanje javnozdravstvenog sustava u Zadru.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...