“Ja i brat u polufinalu. Hrvoje zauvik”; Subašić u najdražoj majici slavio s princom Albertom od Monaca

Danijel Subašić ponovio je uspjeh Dade Prše od prije 13 godina i s Monacom izborio polufinale Lige prvaka. Momčad iz Kneževine je s ukupnih 6:3 izbacila Borussiju Dortmund i nakon 13 godina će se opet boriti za finale elitnog natjecanja.

Najbolji hrvatski vratar igrao je ključnu ulogu u momčadi Monaca i u ovoj utakmici, kao i cijele sezone. Suba je skinuo šest opasnih udaraca Borussijinih napadača, jednom ga je spasila stativa, a jedan gol je primio kada gotovo ništa nije mogao učiniti. Subašić je sa suigračima i tisućama navijača proslavio senzacionalan uspjeh na travnjaku mašući hrvatskom zastavom, a fešta se nastavila u svlačionici gdje je Zadranin slavio u svojoj najdražoj majici – onoj s licem Hrvoja Ćustića, svog prijatelja i nekadašnjeg mladog hrvatskog reprezentativca koji je poginuo igrajući utakmicu Prve HNL, piše Index.hr.

“Ja i brat u poufinalu. Hrvoje zauvik”, napisao je Subašić u emotivnoj poruci na Twitteru malo nakon pobjede protiv Dortmunda 3:1.

Do danas je Hrvoje Ćustić ostao jedina žrtva hrvatskih stadiona, a prvi čovjek hrvatskog nogometa Davor Šuker još ne može zapamtiti njegovo ime dok savez kojem je na čelu godinama odbija isplatiti odštetu Ćustićevoj obitelji.

Danijel Subašić, “jedinica” hrvatske reprezentacije, ne propušta niti jednu priliku da pobjede posveti neprežaljenom prijatelju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...