Josip Bašić: “Kapović kopira moj program, drago mi je da je prepoznao kvalitetu”

Predizborna kampanja se zaoštrava i počinju padati optužbe na račun protukandidata. Josip Bašić, kandidat za načelnika Općine Vir tako u svom priopćenju navodi da je aktualni načelnik ove općine, zbog straha od poraza,  posegnuo za kopiranjem njegovih ideja. Čitavo priopćenje donosimo ovdje:

Načelnik Kapović pokazuje strah od gubitka izbora očajnim činom kopiranja dijelova mog programa . Naravno da on to neće sprovesti u djelo već se radi samo o pompoznim najavama i pokušaja prikaza neke aktivnosti. Drago mi je barem što je prepoznao kvalitetu mog programa koji nudi istinski razvoj Vira i rješavanje ključnih komunalnih problema. Najavio je izradu strategije razvoja Vira,osvjetljenje svih ulica, uređenje plaža i izradu projekta za vodovod i kanalizaciju što su bitni dijelovi mog programa . Drago mi je što sam ga nakon toliko godina uspio probuditi pa da bar evo na kraju mandata pokuša nešto napraviti. Međutim, sve je to još jedno mazanje očiju koje mu neće pomoći jer ću ga pobijediti što je očito i njemu jasno s obzirom na ove očajne poteze. Pozivam ga i neka iskopira i dio mog programa vezan uz izmjene prostornog plana ili smanjenje komunalnih davanja i zakonske naplate odvoza smeća pa nek konkretnom mjerom pomogne Viranima i smanji im opterećenje pa da barem nešto dobro ostane nakon 13 godina njegove vladavine.

Josip Bašić
kandidat za načelnika Općine Vir

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...