Kaos na zadarskim cestama; Vozačica na Bulevaru se zabila u kombi na semaforu, na Stanovima lančani sudar tri automobila

Zbog mokrih i skliskih kolnika i neprilagođene brzine, jučer je u vremenskom razmaku od sat vremena došlo do dvije prometne nesreće. Na sreću, zabilježena je samo materijalna šteta i nema teško ozlijeđenih osoba.

Prva prometna nesreća dogodila se na Stanovima, u Savarskoj ulici, oko 14 sati, gdje se 64-godišnjak, koji je upravljao automobilom splitskih registracija, dolaskom na raskrižje s ulicom Put Stanova, nije zaustavio na znak stop. Oduzeo je prednost 25-godišnjakinji u automobilu zadarskih registracija, koji je od siline udarca odbačen u suprotnu traku, gdje udara u automobil kojim je upravljala 41-godišnjakinja. Njezin automobil se odbija i udara u nogostup, a 25-godišnjakinja se zarotirala te se zabila u betonski zid. Lakše tjelesne ozljede pretrpjela je 41-godišnjakinja, a 64-godišnjaku slijedi prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Samo sat vremena kasnije, u Ulici Ante Starčevića došlo je do prometne nesreće koju je prouzročila  21-godišnjakinja u automobilu zadarskih registracija. Ona je, dolaskom na raskrižje s ulicom Dr. Franje Tuđmana, zbog neprilagođene brzine, izgubila nadzor nad vozilom i udarila u zadnji dio kombija daruvarskih registracija čiji je vozač čekao na zeleno svjetlo na semaforu. Nitko nije ozlijeđen, a djevojci ide prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...