Karijere, poduzetništvo, zanimljivi govornici: Inspire Me konferencija dolazi u Zadar!

Inspire Me konferencija održat će se 5. svibnja u Zadru, a očekuje se sudjelovanje preko 200 sudionika. Govornici će podijeliti inspirativne priče, predavanja i radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici imati priliku vidjeti koje su mogućnosti zapošljavanja u uspješnim kompanijama.

U Zadar dolaze poznati govornici i predavači – Krešimir Dvorski, direktor i suvlasnik Nextbike, Ingrid Diković, poznata književnica i blogerica, Marko Mišulić, osnivač Rentlia, Hana Hadžiavdagić, jedan od najutjecajnijih influencera u regiji, Šime Vičević, reporter, Nova TV, Jakov Kolega, gitarist u bendovima Pavel i Gatuzo te organizator Craft Beer Festivala, Dejan Nemčić, humanitarac i pokretač projekata “Uživo sa svih kontinenata” i “Afrika možemo zajedno”, Martina Knežević, voditeljica marketinga Turisthotela, Blanka Lasić, trenerica socijalnih vještina i NLP coach te brojni drugi.

Inspire Me konferencija odlična je prilika za učenje i usavršavanje, za poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, informiranje o mogućnostima zapošljavanja i realizacije vlastitih ideja, upoznavanje s novim tehnologijama, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh).

Paralelno sa glavnim dijelom programa održavaju se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem (financije, marketing, IT, prodaja, event management NLP, lifestyle, PR i dr.).

Također, sudionici konferencije imati će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama iz različitih djelatnosti, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e. Jedna od aktivnosti je i speed dating s poslodavacima, na kojem će kompanije predstaviti mogućnosti za praksu i zapošljavanje. Također, svi sudionici konferencije dobiti će i e-certifikat koji mogu upotrijebiti za prijavu na natječaje.

Inspire Me konferencija održat će se 5. svibnja, od 10-18h, na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru. Nakon toga, slijedi i neformalni dio konferencije (20-22h) izvan fakulteta namijen upoznavanju i druženju sudionika i predavača, a od 22h počinje party.

Inspire Me u Zadru organziraju Start-Up udruga, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti i portal eCroatia.

Više informacija o konferenciji i predavačima pratite na web stranicama konferencije: www.inspiremekonferencija.com, pošaljite upit na [email protected] ili pratite na facebook stranicama. Promotivnu cijenu ulaznica za konferenciju u Zadru možete iskoristiti do 21.04., a dostupne su preko linka.

Konferencija je održana u Rijeci (11/2016), Puli (12/2016) i Osijeku (03/2017), a sudjelovalo je preko 800 sudionika. Neki od dosadašnjih govornika i predavača bili su: Miljenko Vaić (Nestle), Ivo Usmiani (JGL), R. Michael Anderson, Andrey Shtylenko, Nikola Žinić, Hermes Arriaga, Davor Jurkotić, Andrea Andrassy, Frano Ridjan, Krešimir Mišak, Jan Kerekeš, Sandi Imerović, Damir Kedžo i dr. Govori se mogu pogledati na You Tube stranici konferencije.

Nakon Zadra, u 2017. godini slijedi izdanje konferencije u Zagrebu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...