Modrić iznimno loš protiv Alavesa, Kovačić ga zamijenio u 68. minuti

Iako su na krjau slavili s uvjerljivih 3:0 dosta slabu utakmicu odigrali su nogometaši Real Madrida protiv Alavesa na Santiago Bernabeuu.

Zinedine Zidane odlučio je za ovaj susretu odmorti Keylora Navasa, Sergija Ramosa, Danija Carvajala i Marcela.

Priliku su stoga dobili Kiko Casilla, Danilo, Pepe i Nacho. Luka Modrić započeo je susret od prve minute, međutim ovo nije bio njegov dan.

Real je od početka preuzeo inicijativu na terenu, ali je opasno prvim put zaprijetio u 27. minuti. Cristiano Ronaldo prošao je kroz obranu i izašao jedan na jedan s golmanom, ali nije uspio zabiti gol. Pucao je u donji lijevi kut, ali je Fernando Pacheco dobro obranio.

Četiri minute kasnije Madriđan su poveli. Dani Carvajal, koji je ušao umjesto Varanea u 12. minuti (ozlijedio stražnju ložu), namjestio je za Karima Benzemu. Bio je to njegov 120 gola u La ligi, a Alaves je 31. španjolska momčad kojoj je zabio, piše Net.

U prvoj minuti sudačke nadoknade zaprijetio je pak Gareth Bale.

U nastavku su gosti prvi stvorili priliku. Edgar Mendez je u 60. minuti promašio veliku šansu.

Luka Modrić bio je izrazito neraspoložen, a njegova loša forma nova je briga za Zinedinea Zidanea. Mateo Kovačić zamijenio ga je u 68. minuti.

Gosti su potom opet zaprijetili. Manu Garcia s s desetak metara tukao pokraj desne stative.

U 82. minuti Bale je bio u lijepoj prilici, ali nije uspio u padu poslati loptu u mrežu. Real je na kraju ipak uspio zabiti još dva gola. Isco je u 85. krasnim udarcem poslao loptu u mrežu.

U strijelce se potom upisao i Nacho (89′) nakon udarca Balea iz slobodnog udarca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...