Modrić, Ronaldo i ostali igrači Real Madrida pod policijskom zaštitom zbog straha od novog napada

Bombaški napad u Dortmundu imao je velik utjecaj i na momčadi koje bi danas trebale igrati u Ligi prvaka. Prije svega to se odnosi na nogometaše Bayerna i Real Madrida čija se utakmica igra večeras od 20.45 u Münchenu.

Poučeni tragičnim iskustvom iz Dortmunda Nijemci ništa nisu htjeli prepustiti slučaju i pred hotel s igračima Real Madrida postavili su 30-ak dobro naoružanih specijalaca. Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, Mateo Kovačić i ostale zvijezde Reala po dolasku u Hilton bili su pod uobičajenom pratnjom osiguranja, no čim se pročulo za bombaški napad na autobus Borussije snage su udvostručene.

U hotel je uletjelo 30-ak specijalaca u neprobojnim prslucima, osiguralo područje, a autobus madridske momčadi premješten je na sigurno mjesto. Prema pisanju njemačkih medija specijalne postrojbe njemačke policije ispred hotela u kojem su smješteni igrači ‘kraljevskog kluba’ ostali su cijelu noć, a pod posebnom pratnjom momčad će biti sve do odlaska iz Njemačke.

S druge strane ispred hotela s Bayernovim igračima nema takve strke. Mjere zaštite oko njihova smještaja standardne su kao i na svakoj utakmici Lige prvaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...