Na “Inspire Me” u Zadar stižu Blaće, Divković, Šoletić, Hadžiavdagić, Vičević…

Nakon uspješnih konferencija u drugim gradovima, bliži se i Inspire Me konferencija u Zadru. Dolaze poznati govornici i predavači iz različitih područja – Krešimir Dvorski, direktor i suvlasnik Nextbike, Antonija Blaće, TV voditeljica, Ingrid Divković, poznata književnica i blogerica, Ana Šuper Matana, Daimler, Mercedes-Benz, Marko Mišulić, osnivač Rentlia, Hana Hadžiavdagić, jedan od najutjecajnijih influencera u regiji, Šime Vičević, reporter, Nova TV, Jakov Kolega, Dejan Nemčić, Martina Knežević, Blanka Lasić, Matija Blažević, Josipa Bračanov, Andrea Tintor, a organizatori najavljuju još poneko iznenađenje među predavačima.

Zbog vrhunskih predavača, dobre atmosfere, odličnog networkinga i zabave u kratko vrijeme Inspire Me konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, razvoj karijere, poduzetništvo, inovacije, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh).

Paralelno sa glavnim dijelom programa održavaju se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem (marketing, IT, prodaja, event management, financije, NLP, lifestyle, prehrana, fitness i dr.).

Za sve one koju su potrazi sa poslom ili žele promjeniti karijeru, predstaviti će se neke od najvećih domaćih i inozemnih kompanija poput Nestlea, P&G, Autotransa, Turisthotela…

Prva Inspire Me konferencija u Zadru održati će se 5. svibnja, od 10-18h, na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru. Nakon toga, slijedi i neformalni dio konferencije (20-22h) izvan fakulteta namijen nastavku druženju sudionika i predavača, a od 22h počinje party.

Inspire Me u Zadru organziraju Start-Up udruga, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru i poduzetnički portal eCroatia.

Više informacija o konferenciji i predavačima pratite na web stranicama konferencije: www.inspiremekonferencija.com, pošaljite upit na [email protected] ili pratite na facebook stranicama. Ulaznice za konferenciju u Zadru dostupne su preko linka. Govori sa ostalih konferencija se mogu pogledati na You Tube stranici konferencije.

Nakon Zadra u 2017. godini slijede izdanje konferencije u Zagrebu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...