Ne propustite “Zelenu čistku”; Japansko streličarstvo, Acro Yoga, jahanje, oslikavanja platna..

Ekološka volonterska akcija “Zelena čistka” se u Zadru održava 22. travnja 2017. g. od 11h u šumi Musapstan. Cilj akcije je, kao i svake godine, ukloniti i smanjiti količinu otpada na za to nepredviđenim površinama. Pozivamo građane i građanke, svih uzrasta, da se pridruže akciji čišćenja i programu u šumi te s nama obilježe Dan planeta Zemlje!

Program se sastoji od učenja tehnike japanskog streličarstva (Kyudo Yumi klub Zadar), postizanje ravnoteže kroz vježbe Acro Yoge (Udruga za scensku umjetnost Circo Art), rekreativno jahanje uz sudjelovanje konjičkih klubova Epona i Casco, pružanje korisnih savjeta o biciklima te mini popravci uz suradnju sa Calimero Sport, oslikavanje platna sa porukom za šumu te izložba “Po(r)uke šume”.

Organizatori su: Upravni odjel za razvitak otoka i zaštitu okoliša Grada Zadra, Zadarska županija, Udruga “Eko-Zadar”, Hrvatske šume, Liburnija d.o.o. i Čistoća d.o.o.

Sponzori ovogodišnje akcije su: Sonik, Bakmaz, Lidl, Tvornica kruha, Tommy, Pekarnica Bobis

Dođite i pridružite se!!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...