Ne zaboravite se prijaviti za treći Zadar Night Run 2017; Najatraktivnija utrka na ovim prostorima kroz samu jezgru grada

Treće izdanje sportsko rekreativne utrke Zadar Night Run, koje će se održati 22. travnja, raste iz godine u godinu. O tome najbolje govori podatak da se očekuje 800 do 1000 trkača, a kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare koju je održao Jure Šango, osnivač Škole trčanja Zadar i voditelj projekta, u utrci će sudjelovati trkači svih uzrasta. Najmlađi do sada imao je 7 godina i istrčao je 2,5 kilometara s roditeljima, a najstariji imaju i preko 70 godina.

Na utrci sudjeluju trkači iz cijele Hrvatske, ali i okolnih država. Staza utrke je cesta oko Poluotoka (1 krug – 2.5 kilometara), a start je u 21 sat, 22. travnja, u subotu na Poluotoku.

Dužina utrke je 2.5 km (1 krug), 5 km (2 kruga) i 10 km (4 kruga), a trkač pri prijavi bira koju trku želi trčati. Trasa utrke prolazi kroz samo povijesno središte Zadra; start i cilj se nalaze u ulici Među bedemima – ispred Kopnenih vrata na Foši.

Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su do 20. 4. 2017. u 21 h. Kotizacija za utrku iznosi 50 kn za utrku 2,5 km , 70 kn za utrku na 5 km te 90 kn za utrku na 10 km i iznos mora biti uplaćen na bankovni račun utrke najkasnije do 21. 4. 2017.

Zadar Night Run 2017 predstavlja poseban doživljaj za sudionike jer su noćni format, svjetlosni efekti, atraktivna glazba i navijači na cesti nešto rijetko viđeno na ovim prostorima. Zadar Night Run je jedna od najvećih i najatraktivnijih cestovnih utrka ovakvog tipa u regiji.

Svi koji se prijave i uplate startninu do 10. travnja dobit će na poklon majicu s logotipom utrke. Svi trkači za uspomenu dobivaju finišersku medalju Zadar Night Run 2017. Nakon utrke svi sudionici pozvani su na after party u Famous beach bar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...