Netragom nestala? Pupić Bakrač od Sinovčića traži hitno očitovanje: “Gdje je dokumentacija sa Skupštine Nogometnog saveza?”

Kandidat za župana stranke Akcija mladih i nezavisnih uputio je danas apel da se pronađe nestala dokumentacija sa Izborne skupštine Nogometnog saveza Zadarske županije.

Skupština je održana 10.03.2017 godine a moji upiti nisu urodili plodom. Tražim hitno očitovanje Rena Sinovčića – gdje je dokumentacija i što se sa njom događa, te pitam NK Zadar da li je udovoljeno njihovom zahtjevu za uvid u dokumentaciju sa Skupštine?, poručuje Pupić Bakrač.

Sjetimo, Reno Sinovčić ponovno je izabran za obnašanje funkcije predsjednika Nogometnog saveza Zadarske županije.

Prva Izborna Skupština ŽNSZD-a, održana 03.03. ove godine nije imala potrebni kvorum. U ponovljenoj Skupštini održanoj 11.03., od 32 člana skupštine pojavilo se njih 19, od čega je 18 prisutnih podržalo reizbor Rene Sinovčića za predsjednika županijskog Nogometnog saveza.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...