“Neznalice iz Reala skoro su od Luke napravili invalida”

Večeras od 20:45 u Munchenu prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka igraju Bayern i Real, a momčad Kraljevskog kluba predvodit će Luka Modrić.

Jučer je na srpskom YouTube kanalu Balkan Info objavljen zanimljiv intervju s kontroverznim liječnikom Miroljubom Petrovićem, za srpske medije genijem i čudakom u istoj osobi, koji je ispričao interesantnu priču o navodno dramatičnom liječenju Luke Modrića prije nekoliko godina, piše Index.

Ekscentrični Petrović ispričao je kako je Modrić imao problema s kralježnicom, a da su mu liječnici Reala dali pogrešnu dijagnozu koja ga je umalo stajala karijere, ali i zdravlja. Real je, kazao je Petrović, navodno kucao na sva vrata, molio i kumio, sve dok se u priču nije uključio liječnik Milislav Nikolić koji je u sat vremena u maniri čarobnjaka riješio problem.

– Doktor Milisav Nikolić je moj student, kod mene je doktorirao. On je najbolji svjetski ortoped. Radi u Švicarskoj, istjerali su ga iz Srbije zato što je četnički sin pa je morao pobjeći u Švicarsku, na početku nas je u svoj monolog uveo Petrović, a onda je objasnio storiju o Modrićevoj ozljedi.

– Zvali su Milislava neki menadžeri prije tri-četiri godine, kažu ozlijedio se Luka Modrić iz Reala. Poslali su mu snimak magnetne rezonance, mislili su da mu je pukao kralješak i htjeli ga operirati. On je pogledao snimak i rekao da ozljeda nema veze s kralješkom. Odmah su iz Reala zvali Milisava i molili ga da dođe u Madrid. Milislav je došao i doveli su mu Luku. Čim ga je vidio, rekao mu je da mora operirati nos.

– Kako igraš nogomet, a dišeš na usta? Moraš nos operirati, citirao je Petrović svog kolegu, pa je nastavio.

– Milislav ga je zatim pregledao. Luka je dobio udarac u rebra, malo mu se iskrivila kralježnica i imao je skoliozu. A ovi su mislili da mu je pukao kralješak. Htjeli su ga operirati. Pa napravili bi od čovjeka invalida. Sat vremena trajala je terapija. Modrić je urlao kao jarac. Nakon sat vremena Nikolić ga je dodirnuo i pitao boli li ga. Ovaj je rekao da ne boli. Te sezone Modrić je eksplodirao, produžio je ugovor na četiri godine i bio najbolji zadnji vezni u Primeri, zaključio je Miroljub Petrović.

Bilo bi zanimljivo čuti što na sve ovo kaže Luka!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...