Odlučeno je – Zadranin Livaković je jedini razlog zašto Rijeka jučer nije slavila na Rujevici

Rijeka je bila na korak do pobjede u najvažnijem derbiju desetljeća, ali Soudanijev gol na kraju utakmice ostavio je Dinamo u igri i odgodio odluku i novom prvaku.

– Samo radim svoj posao. Sretan sam, ali je šteta što nismo pobijedili. No, idemo pobijediti sve do kraja i čekati kiks Rijeke, kratko je rekao sjajni napadač Dinama.

Još jednom je Alžirac spasio Modre, ali jedan od junaka bio je i vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković koji je obranio pokušaje najjačeg napada lige, piše Index.

– Na kraju na ovaj bod možemo gledati kao nešto pozitivno, jer nas je Soudani golom pred sam kraj izvukao. Zaista je fantastično poentirao! Nadamo se da će Rijeka do kraja prvenstva negdje kiksati te da zadnje kolo u Maksimiru odlučuje pred našim vjernim navijačima, rekao je nakon utakmice Livaković.

Video započinje Livakovićevom izjavom.

Riječani su pokazali zašto su favoriti za naslov, ali Dinamo se još nije spreman predati iako Modri nisu izgledali posebno uvjerljivo.

Priznali su to nakon susreta i sami igrači Ivajla Peteva.

– Očekivali smo više ofenzivniji i agresivniji Dinamo, s više kreiranih prilika, međutim Rijeka se vrlo dobro postavila. Trčali smo puno u prazno, rekao je Mario Šitum.

Dinamo je još jednom spasio njegov najbolji igrač.

– Soudani je pokazao koliko znači ovoj momčadi. Najbolje od ove utakmice je bod, iako je na kraju protivnik počeo fizički padati, tu sam vidio našu šansu, zadnjih 20 minuta. Osobno sam očekivao puno više od sebe i cijele momčadi, dodao je Šitum.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...