Olimpijci Fantela i Marenić promoviraju turizam; Kampanjom Epic Week na društvenim mrežama pozivaju fanove u Hrvatsku

Hrvatski sportaši jedan su od najbolji ‘izvoznih hrvatskih proizvoda’ , te se godinama s pravom pitamo zašto ih se ne može „iskoristiti“ za promidžbu Hrvatskog turizma.

No, napokon i na tu temu ima pozitivnog pomaka te su Hrvatski olimpijski odbor i HTZ sklopili suradnju kako bi naši svjetski prepoznati sportaši promovirali Hrvatsku u svijetu kroz kampanju Epic Week. Tako će sudjelujući u kampanji Epic Week (#EpicWeek), zlatna bacačica diska Sandra Perković, zlatni veslači Martin i Valent Sinković, zlatni jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić, brončana u skoku vis Blanka Vlašić i brončani boksač Filip Hrgović putem svojih društvenih mreža pozivaju fanove da se uključe u nagradnu igru i osvoje tjedan iz snova u Hrvatskoj.

 

Njihov će zadatak u kampanji HTZ-a biti poticanje fanova putem Facebooka i Twittera na izbor 7 od 101 ponuđene mogućnosti turističkih aktivnosti na hrvatskim destinacijama i drugim turističkim potencijalima uvrštenih u aplikaciju kampanje http://bit.ly/EpicWeekCroatia te njihovoj podjeli na svojim profilima društvenih mreža. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi, a oni čije objave prikupe najveći broj lajkova ulaze u finale, a glavna nagrada je turističko putovanje za dvije osobe.

Kampanja #EpicWeek zajednički je projekt HTZ-a i HOO-a, koji su početkom travnja ostvarili četverogodišnju suradnju u novom olimpijskom ciklusu. Hrvatska turistička zajednica, zlatni partner Hrvatske olimpijske obitelji HOO-a sve do Olimpijskih igara u Tokiju 2020., zajedno će surađivati na promociji turističke i turističko-sportske ponude Hrvatske.

Facebook profili naši sportaša koji su uključeni u kampanju:

https://hr-hr.facebook.com/Blanka-Vlasic-Official-Page-378491412525/
https://hr-hr.facebook.com/sinkovicbrothers/
https://hr-hr.facebook.com/fantelamarenic/
https://hr-hr.facebook.com/Filipboxing/
https://www.facebook.com/sandraperkovicfanpage/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...