OTP i Grad Zadar osmaše naučili financijskom poslovanju

Grad Zadar i OTP Banka d.d. Zadar 11. travnja 2017., u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar održali su dvije edukativne radionice za učenike završnih razreda osnovnih škola Grada Zadra.

Motiv za organizaciju ovakvih radionica je skora promjena u životu svakoga osmaša, gdje polaskom u prvi razred srednje škole dolaze u mogućnost ostvarivanja prava na stipendiju ili sezonskog zaposlenja, a time i prvog susreta s financijskim poslovanjem.

Petar Gaćina, direktor Poslovnog centra sjeverna i srednja Dalmacija u Sektoru maloprodaje OTP Banke, održao je prezentaciju u cilju upoznavanja učenika s računima, karticama i ostalim pojmovima financijskog poslovanja.

Učenici su ovom prigodom upoznati i sa stipendijama Grada Zadra, gdje poslakom u prvi razred srednje škole mogu ostvariti pravo na istu, budući da Grad Zadar svake godine dodijeljuje novih 15 stipendija za učenike srednjih škola. Također su svi pozvani i na skorašnji Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati u Zadru, 16. svibnja 2017., u prostoru Arsenala.

Nakon održane prezentacije učenici su mogli postavljati pitanja, te su im podijeljeni i prigodni pokloni, platnene vrećice i kemijske olovke koje su ujedno i olovke za mobitele.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...