Otvara se Međunarodni studij košarke i menadžmenta u Splitu, voditelj Zadranin Mario Jeličić

U petak 14. travnja 2017., na poziv Gruzijske košarkaške Federacije čiji je potpredsjednik bivši košarkaš KK Zadra Vladimer Boisa, a gdje također već drugu godinu kao koordinator za omladinske reprezentativne selekcije radi i bivši trener KK Zadra i KK Borika Tihomir Bujan, te Gruzijske udruge košarkaških trenera, prof.dr.sc. Mario Jeličić, voditelj Međunarodnog združenog diplomskog studija košarke i menadžmenta, je u Tbilisiju održao je promociju ovog novog studija.

Međunarodni združeni diplomski studij košarke i menadžmenta zajednički organiziraju Litvansko Sveučilište za sport iz Kaunasa i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu, čiji je početak predviđen u akademskoj godini 2017/2018.

Na skupu su se okupili treneri najvišeg ranga, treneri reprezentativnih selekcija te nekoliko igrača superlige Gruzije, koji su sa velikim zanimanjem pratili izlaganje te izrazili interes za pohađanjem studija.

Osim same prezentacije studija prof.dr.sc. Mario Jeličić obavio je i više uspješnih sastanaka s predstavnicima saveza u svrhu postizanja dugoročne suradnje Gruzijskog košarkaškog saveza i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...