Pakoštane i Kolan hit su destinacije zbog ovih plaža!

Destinacijski portal PunKufer.hr nastavlja s predstavljanjem najljepših hrvatskih plaža koje zadovoljavaju sve vaše potrebe. Od obiteljskih, preko skrivenih, do onih gdje možete povesti i svoje četveronožne ljubimce. Iako smatramo kako su plaže javno dobro, pa smo tako i više za one koje se mogu slobodno koristiti, kao i svi sadržaji na njima, na nekima od njih biste se trebali počastiti ljetovanjem kako bi vam sav sadržaj bio dostupan i kako bi mogli uživati tik uz more jer se zaista isplati malo uživati i istražiti njihove čari.

U najljepših pet po odabiru Gregora Balažića, autora projekta BeachRex, svrstale su se i dvije iz naše županije, a čitav popis možete provjeriti ovdje.

Plaža Pine, Pakoštane

Pijesak, šljunak, mol, stijene, ovdje ima svega, uključujući i puno borova, kao što i samo ime plaže kaže (Pine Beach). Duga je pola kilometra, pa ima mjesta za svakakve sadržaje, sportsko i dječje igralište, plesalište, kafić, restoran, pristanište. Ovdje imate i wi-fi, a wc i tuš se podrazumijevaju. Pogodna je za obitelji, a cijena ulaznice je 30 kuna za odrasle, a 15 za djecu.

Plaža Prnjica, Kolan, otok Pag 

Prozirna, tirkizna, tamnoplava. Sve boje mora ovdje se miješaju i pružaju predivan prizor. Plaža je duga oko 250 metara, a nije prekrcata pa se možete opustiti s obitelji. U blizini su restoran i parking.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...