Pobijedite proljetni umor uz pomoć madraca Perfecta Dreams gdje vas očekuju posebni travanjski popusti

Ubrzani tempo života, provedeno vrijeme za računalom, gledanje televizije, kad tad uzmu svoj danak kad je u pitanju kvaliteta sna. Iako genetika uvjetuje potrebu svakog čovjeka za snom, čini se da u okolnostima punim stresa, gomile aktivnosti, mentalnih i fizičkih napora, vrijeme od 7 h na noć ipak nije dovoljno jer najčešće nije ni kvalitetno spavano. Ukoliko je to nešto što niste u mogućnosti promijeniti, promijeniti možete madrac jer je poznato da je važnije na čemu spavamo nego koliko spavamo.

U tome će vam pomoći Perfecta Dreams, salon namještaja na adresi Ulica Zrinsko Frankopanska 18, najbolji hrvatski brand visokokvalitetnog namještaja za zdravo spavanje te ujedno i članica grupe najjačih svjetskih brandova iz područja proizvodnje kreveta i madraca. Naime, svaki madrac iz linije Perfecta Dreams je dizajniran, proizveden i provjeren s posebnom pozornošću.

Kod Perfecta Dreams madraca dobiti ćete maksimalnu usklađenost zdravog i komfornog sna, idealan oslonac te ispravan položaj tijela, osiguranu regulaciju temperature, blagotvorni učinak kod raznih reumatskih oboljenja, dekubitusa, oslabljene periferne cirkulacije i naposljetku ugodno prospavane noći.

Perfecta slijedi prirodu kao uzor i dobar izvor inspiracije. Ekološki odgovornom proizvodnjom upotrebljavaju se prirodne tkanine od celuloznih vlakana, materijali koji postupkom prirodne tehnologije posebno obrađene čestice srebra ili aktivnog probiotika utkanih u niti tkanine, pružaju 100 % prirodnu antialergijsku i antibakterijsku zaštitu (odbijaju grinje i prašinu), tkanine protkane ugljičnim nitima koje oslobađaju tijelo od negativno nakupljene energije, aloe verom obrađene tkanine koje blagotvorno potiču obnovu mrtvih i regeneraciju novih stanica kože i još mnogi drugi materijali koji nam omogućuju prirodnu i zdravu klimu prilikom spavanja.

Osim spomenutih proizvoda u salonu možete pronaći i zanimljiv dodatni asortiman; zrcala, lampe, fotelje, stolce, plahte i proizvode naše popularne dizajnerice Mirjane Mikulec, uz koje ćete još ljepše utonuti u san.

Kako biste pobijedili proljetni umor, u Perfecti su za vas pripremili posebne popuste u travnju; odnosno, popust od 20 posto na cjelokupni asortiman (osim Curema), dok se popust od 30 posto odobrava se na sljedeće madrace:

– Ariston
– Duo
– Silver Latex
– Hybrid

Posebni popusti su na sljedeće proizvode:
– 40% na madrac Technogel i jastuke Technogel (Anatomic, Contour, Deluxe)
– 40% na nadmadrace Slowmotion i Follow me

Udobno i zdravo spavanje želi vam Perfecta!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...