Polupismeni prijeteći grafit osvanuo na kući šefa Reformista u Gračacu nakon što su na izbore odlučili izaći sa SDSS-om a ne HDZ-om

Narodna stranka – REFORMISTI najoštrije je osudila prijeteći šovinistički grafit koji je noćas osvanuo na kući predsjednika Narodne stranke – REFORMISTI za općinu Gračac Tome Delača, priopćila je stranka.

Reformisti navode kako je Tomo Delač Zagi ugledni poduzetnik, vlasnik restorana ‘Zagi’ na D1 magistralnoj cesti i pansiona Vila Dijana u Gračacu.

Prema Delačevoj izjavi prijeteći šovinistički grafit pojavio se na njegovom ugostiteljskom objektu prošle noći, nakon što je obavijestio načelnicu općine Gračac Natašu Turbić da Reformisti na lokalne izbore neće ići s HDZ-om, nego sa SDSS-om, ističu reformsti.

‘Tomo Delač je hrvatske nacionalnosti i hrvatski je branitelj i nositelj nekoliko spomenica’, ističe stranka i dodaje kako smatra da grafit predstavlja zastrašivanje Delača i njegove obitelji.

Narodna stranka – REFORMISTI poziva DORH i MUP da bez odlaganja provedu istragu, pronađu i procesuiraju počinitelja ili počinitelje, a načelnicu općine Gračac Natašu Turbić, kao i općinsku organizaciju HDZ-a Gračac, da javno osude ovu prijetnju i ograde se od nje.

Stranka poziva medije da svojim doprinosom pomognu da ovakve pojave zauvijek postanu prošlost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...