DAO KOŠARICU HDZ-U

Polupismeni prijeteći grafit osvanuo na kući šefa Reformista u Gračacu nakon što su na izbore odlučili izaći sa SDSS-om a ne HDZ-om

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Narodna stranka – REFORMISTI najoštrije je osudila prijeteći šovinistički grafit koji je noćas osvanuo na kući predsjednika Narodne stranke – REFORMISTI za općinu Gračac Tome Delača, priopćila je stranka.

Reformisti navode kako je Tomo Delač Zagi ugledni poduzetnik, vlasnik restorana ‘Zagi’ na D1 magistralnoj cesti i pansiona Vila Dijana u Gračacu.

Prema Delačevoj izjavi prijeteći šovinistički grafit pojavio se na njegovom ugostiteljskom objektu prošle noći, nakon što je obavijestio načelnicu općine Gračac Natašu Turbić da Reformisti na lokalne izbore neće ići s HDZ-om, nego sa SDSS-om, ističu reformsti.

‘Tomo Delač je hrvatske nacionalnosti i hrvatski je branitelj i nositelj nekoliko spomenica’, ističe stranka i dodaje kako smatra da grafit predstavlja zastrašivanje Delača i njegove obitelji.

Narodna stranka – REFORMISTI poziva DORH i MUP da bez odlaganja provedu istragu, pronađu i procesuiraju počinitelja ili počinitelje, a načelnicu općine Gračac Natašu Turbić, kao i općinsku organizaciju HDZ-a Gračac, da javno osude ovu prijetnju i ograde se od nje.

Stranka poziva medije da svojim doprinosom pomognu da ovakve pojave zauvijek postanu prošlost.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar