Pred susjedima krvnički zatukao mačku u Arbanasima, potom ih vrijeđao zbog prijave tog monstruoznog čina

Iz PU zadarske jutros su nam pružene šture informacije o monstruoznom činu zabilježenom jučer u zadarskim Arbanasima, predio Punta Bajlo. Policijski OKC htio nam je samo potvrditi kako je jučer oko 13 sati u Arbanasima 64-godišnjak usmrtio domaću mačku, njima nepoznatog vlasnika, zbog čega je zaradio Kaznenu prijavu za ubijanje i mučenje životinja. Taj monstruozni čin strašan je i u kratkim crtama, ali sve okolnosti koje smo doznali od očevidaca bacaju puno strašnije svjetlo na cijeli događaj.

Naime, kako doznajemo, R.L. (64) mačku je, u višegodišnjem vlasništvu vlastitog punca, kolcem nasmrt zatukao pred očima susjeda. Razlog monstruoznog premlaćivanja bio je, doznaje se od očevidaca, činjenica da se mačka, kako to obično te životinje znaju napraviti, prošetala po automobilu 64-godišnjeg R.L. iz Arbanasa. Bez srama krvnički je mačku tukao dok ju nije usmrtio pred očima susjeda koji zlodjelo nisu propustili fotografirati i snimiti (foto i video materijal policija je iskoristila za dokaze), na što je R.L., stavljajući usmrćenu životinju u vreću za smeće, susjedi dobacivao da je “glupača” i da “što nema pametnijeg posla, nego njega snimati”. Neslužbeno doznajemo kako se radi o osobi s povijesti nasilnog ponašanja, ali potvrdu od PU zadarske nismo mogli dobiti.

U svoj ovoj priči raduje nas brza i pravovaljana reakcija policije za čije postupanje očevidci imaju samo riječi hvale, ali nas je ujedno i strah s kakvim ljudima dijelimo životni prostor. Jer, kaže se, tko nešto ovakvo može napraviti životinji, može to učiniti i čovjeku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...