Prvi dan Zadar Outdoor Festivala plovit će se Sailing Regata; U subotu na Morskim orguljama i vi osjetite vjetar u kosi i uzbuđenje

Prvi dan  Zadar Outdoor Festivala plovit će se Sailing Regata, na kraju koje će najuspješniji jedriličari imati priliku pokazati svoja umijeća tijekom „match race“-a. U inovativnom duhu ZOF-a, suhoparne pozive, odlučili smo zamijeniti mini-događanjem, na koje vas pozivamo ovu subotu, 15.04.2017. s početkom u 10:30 na Zadarskoj Rivi, kod Morskih orgulja.

Na ovaj način želimo vam približiti djelić doživljaja kojeg će sudionici Zadar Outdoor Festivala osjetiti u periodu od 27.04.2017.-30.04.2017.

Tijekom jutra, neki od slučajnih prolaznika, gosti, sugrađani također će biti u prilici osjetiti vjetar u kosi i uzbuđenje plovidbe, podijeliti svoje doživljaje s vama…

Naša gošća eventa bit će trkačica Nikolina Stepan, koja se prošli vikend u Linz-u izborila za nastup na Svjetskom prvenstvu u disciplini Maraton, a bila je jedna od 19.000,00 natjecatelja.
Nikolina će također biti jedna od sudionica Zadar Outdoor Festivala.

Zadar Outdoor spaja prirodu, kulturu, turizam, sport i ljude, u jednoj novoj priči, koja slijedi trendove i potrebe naših gostiju, a Zadarska regija, prepuna je mogućnosti koje tek treba iskoristit. Pa počnimo!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...