Pupić-Bakrač: “Gdje je nestala dokumentacija sa izborne Skupštine Nogometnog saveza Zadarske županije?”

Gradski vijećnik Marko Pupić-Bakrač osvrnuo se na  izbornu Skupštinu Nogometnog saveza koja je održana 10. ožujka ove godine, a kako kaže, nitko ne zna gdje je nestala dokumentacija:

“Izborna skupština Nogometnog saveza Zadarske županije održana je 10.03.2017 godine. Do današnjeg dana dokumentacija sa skupštine nije predana u Ured državne uprave !? Uobičajeni postupak je da se nakon provedene skupštine dokumentacija odmah dostavlja u Ured državne uprave. Ni dvadeset i pet dana nakon skupštine nitko ne zna gdje se nalazi dokumentacija sa izborne skupštine Nogometnog saveza Zadarske županije . Članovima skupštine koji su zatražili uvid u dokumentaciju to nije omogućeno.
S više strana je izražena sumnja u legalnost navedene skupštine. S obzirom na habitus Rena Sinovčića i ljudi koji su zajedno s njime organizirali tu skupštinu javno molim sve nadležne institucije, u prvom redu Zadarsku županiju i PU Zadarsku da poduzmu sve potrebne radnje i mjere kako bi se utvrdilo gdje se nalazi dokumentacija i što se sa njom događa.”

Vijećnik u Gradskom vijeću grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...