Pupić-Bakrač o obećavanju radnih mjesta u Gaženici: “Bobi, prste k sebi, ne treba nam župan koji je pupčanom vrpcom vezan za Turke i Zdenka Zrilića”

“Ne mogu, a da se ne osvrnem na izjave Božidara Longina oko Gaženice. Predizborne floskule o Gaženici, gospodarskoj zoni Crno, mostu kopno-Pašman ciklički se ponavljaju svake 4 godine. Još je Kalmetina desna ruka Zdravko Livaković najavljivao 5000 novih radnih mjesta otvaranjem luke Gaženica”, kaže vijećnik Marko Pupić Bakrač u svom priopćenju medijima.

“Luka se otvorila, država se zadužila, neki po običaju dobro napunili džepove na višestruko pretplaćenim radovima a mladi i dalje iseljavaju u Irsku zbog besperspektivnosti i besposlice. Sada Longin u svojoj bajkovitoj priči ponovno obećava nova radna mjesta, doduše ovaj put 3000. No Longinovi spinovi i prodavanje magle nisu razlozi koji su me potakli na reagiranje.
Naime Longin uz ostalo u svojim izjavama spominje koncesioniranje luke Gaženice i uvale Jazine !? Božidar Longin je kao član Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar 2014. godine glasao za produženje koncesije luke slovenskom taksistu Danielu Robniku. Da li na takav način misli koncesionirati i putnički dio luke Gaženica te uvalu Jazine !?
Pozivam Božidara Longina da javnosti obznani kako se domogao 1% udjela u marini Dalmacija i koliko je milijuna kuna je dobio za taj udio kada se marina prodala Turcima. Kao što je poznato marina Dalmacija je privatizirana preko Hypo banke u vrijeme dok je Hypo hobotnica drmala Hrvatskom, posebice Zadrom. Uvezanost Božidara Longina sa Zdenkom Zrilićem i Turcima općepoznata je stvar. Zadnje što nam treba je da župan postane čovjek koji je pupčanom vrpcom vezan za Zdenka Zrilića i Turke.
Zamislite da čovjek koji ima reference povezanosti s tom interesnom grupacijom i nošenja 36 000 eura u torbi tajnici stranke bude alfa i omega kod raspisivanja i dodjeljivanja koncesija !?
Bobi prste k sebi od Gaženice i uvale Jazine ali i od Šepurina i Lamjane. Neće ti to proći.”

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...