Sjajna izložba zbog koje će najmlađi garantirano zavoljeti fiziku

U dvorani Znanstvene knjižnice, 18. travnja otvorena je prirodoznanstvena izložba u organizaciji Udruge za promicanje prirodoslovlja Prirodopolis iz Zagreba.

Izložba je koncipirana za posjet otprilike 30-40 djece odjednom i pregledavanje u trajanju 45 min do 1 sat, a otvorena je od 18.4. do 20.4. 2017.

Interaktivnu izložbu sačinjavaju eksponati iz različitih područja fizike na kojima djeca mogu istraživati i dobiti poticaj za nastavak istraživanja u tom području u vrtiću i školi.

Namijenjena je za djecu predškolske dobi i učenike nižih razreda osnovne škole (od I. do IV.).

“Vjerujemo da je prirodoslovno izložba inovativna strategija s utjecajem na naše vrtiće, škole i društvene skupine naše zajednice s programima, sadržajima i iskustvima učenja koja su plodno tlo šireg razumijevanja kako prirodoslovlje i tehnologija utječu na naše živote.”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...