Sretan Uskrs na Viberu postao atraktivni miljenik regije

Sad kad su veličanstvene uskršnje proslave samo ugodno nedavno sjećanje, jedna je stvar sigurna – bit će teško zamisliti bilo koji veći praznik dobre volje bez kreativnog, šarenog i privlačnog oblika čestitanja vašim najmilijima – na Viberu!

Nakon iznimno dobro primljenog valentinovskog bota, značajne novosti za omiljenu aplikaciju za razmjenu poruka u našoj regiji, Viber je prepoznao trendove angažiranosti svojih korisnika kao nit vodilju u kreiranju usluga digitalne komunikacije koje će omogućavati svojim vjernim korisnicima i kao i onim novima da uživaju u izražavanju i dijeljenju srdačnih pozdrava najmilijima, na autentičan i sasvim inovativan načine.

Pokretanjem Viberovog uskršnjeg bot izazova, korisnici su dobili priliku širiti blagdanske običaje tradicionalnog uskršnjeg natjecanja u kucanju jajima prilagodbom izgleda svojih vlastitih digitalnih pisanica na Viberu i pozivanjem prijatelja na ovaj jedinstveni izazov. Pobijedili ili ne, oba sudionika dvoboja nagrađena su besplatnim Viberovim uskršnjim paketom stikera, uz uskršnje vijesti i ažuriranja iz vesele Viberove zajednice u nacionalnim Javnim računima (Public Account) na Viberu.

I tako je Viberov uskršnji izazov, od kucanja do kucanja, od runde do runde, zabilježio neke fantastične uvide korisnika tijekom deset dana prije Uskrsa i za vrijeme produženog uskršnjeg blagdanskog vikenda.

Sve u svemu, više od 660.000 korisnika Vibera u Hrvatskoj, Grčkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Srbiji kontaktiralo je s uskršnjim botom. Od tog broja gotovo je polovica korisnika prošla kroz cijeli proces bojenja Viberovog digitalnog jaja, apliciranja karakterističnog stikera te sudjelovanja u jajoboju. U Hrvatskoj, preko 70.000 korisnika Vibera je odigralo jajoboj što svjedoči koliko je dojmljivo visoka stopa angažiranosti i razumijevanja sadržaja i korištenja bota.

Razvijen od strane bugarske softverske tvrtke „Connecto“, Viberov bot još je jednom pokazao rastuću popularnost chat botova kao inovativnog alata za sadržajem bogatu, dvosmjernu digitalnu razmjenu poruka. Još više cijenjeni kada se upotrebljavaju za zabavu i širenje dobrih vibracija na kreativan način prikladan za korisnike, Viberovi botovi još su jednom jasno pokazali blistav put u budućnost ovog najnovijeg trenda u komunikaciji putem sve dinamičnije razvijenih aplikacija za razmjenu poruka!

Zato, dragi Viberovci, budite spremni za sljedeći radosni blagdan ili dijeljenje cool, novih i pozitivno iznenađujućih ideja putem vašeg novog digitalnog prijatelja, Viberovog bota!

O Viberu:

Dio grupacije Rakuten, Viber besplatno povezuje korisnike diljem svijeta s ljudima koji im znače. S više od 800 milijuna jedinstvenih korisnika na platformi, Viber je jedna od najvećih aplikacija za razmjenu poruka na svijetu. Viber omogućuje ljudima da sigurno komuniciraju na način koji im najbolje odgovara, bilo putem individualnih poruka, glasovnih i video poziva, grupnih razgovora ili prateći brandove i poznate osobe na Javnim razgovorima. Viber se može koristiti na svim mobilnim, tablet i stolnim računalima: iPhone®, iPad®, Android™, Windows®, Mac OS i Linux.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...