Subašić i Monaco nisu zaboravili: “Vrijeme je za osvetu protiv Juventusa!”

Ždrijeb polufinala Lige prvaka ponovno je, kao prije dvije godine, spojio Monaco i Juventus. Dvije momčadi igrale su 2015. u četvrtfinalu natjecanja, a nakon dva susreta dalje je prošla Stara dama.

Juventus je kod kuće slavio s 1:0 golom Artura Vidala u 57. minuti iz penala. Međutim, spomenuti penal bio je jako sumnjiv. Andrea Pirlo je poslao dugu loptu, a Alvaro Morata pao nakon duela s Ricardom Carvalhom, iako se čini da se kontakt dogodio izvan šesnaesterca.

U uzvratu su Danijel Subašić i Monaco pokušali sve u Monte Carlu, imali neke odlične prilike, ali je Juventus uspio izdržati i eliminirati ih iz Lige prvaka, piše Index.

– Igrati protiv mlade momčadi koja nema što izgubiti jako je opasno. Nadam se i mislim da ćemo na ovaj izazov odgovoriti svim snagama. Igrat ćemo protiv ekipa koja jako puno trči, a to je uvijek komplicirano, dopredsjednik Juventusa Pavel Nedved.

A, s druge strane Monaco je uvjeren kako je došlo vrijeme za osvetu.

– Očito je da će ovo biti osveta. Bolji smo nego prije dvije godine i u to nema sumnje, tvrdi dopredsjednik Vadim Vasilyev.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...