zelena čistka

Sutra Musapstan od 11 sati ; Najveća volonterska ekološka akcija u Hrvatskoj

Arhiva/ZARAPIX

Još jednom Vas pozivamo na akciju čišćenja šume Musapstan koja se održava u sklopu globalne i najveće volonterske ekološke akcije u Hrvatskoj „Zelena čistka“. Pripremili smo logistiku, osvježenje, prijevoz i program! Dođite do 11h, biciklom ili autobusom “Liburnije“ (besplatan prijevoz: polazak 10,30 i 11,30 Mala pošta-Kolodvor-Musapstan, povratak 14,00 i 15,00 sati).

U programu možete učiti vješinu japanskog streličarstva Kyudo, vježbati akrobacije za postizanje joga pozicije tijekom radionice „Acro yoge“ (ponesite prostirke), saznati korisne savjete o biciklima te napraviti manji popravak na licu mjesta. Osim toga, imat ćete prilike oslikati platno sa porukom za šumu te vidjeti izložbu „Po(r)uke šume“.
Zahvaljujemo se na podršci i suradnji UO za razvitak otoka i zaštitu okoliša grada Zadra, Zadarskoj županiji, Hrvatskim šumama, Liburniji d.o.o. i Čistoći d.o.o.

Ujedno hvala sponzorima (Sonik, Lidl, Bakmaz, Tvornica kruha, Tommy, Pekarnica Bobis). Unaprijed se zahvaljujemo volonterima koji će nam se pridružiti sutra u akciji čišćenja Musapstana!

Ostavi komentar koristeći Facebook