Tri zanimljive aktivnosti ovaj tjedan u CINAZ-u

Evo što vas ovaj tjedan očekuje u CINAZ-u

PREDAVANJE “MEĐUNARODNI VOLONTERSKI KAMPOVI I EVS”, UTORAK 11.04.

Osluškuješ zov ceste? Raduje te upoznavanje novih kultura? Privlači te mogućnost stjecanja novih prijatelja? Maštaš o internacionalnoj ljubavi?
Onda na ovom predavanju čuvamo mjesto za tebe!

Prijavi se na predavanje „Međunarodni volonterski kampovi i EVS“ na kojem ćeš saznati više o mogućnostima sudjelovanja na međunarodnim volonterskim aktivnostima poput međunarodnih volonterskih kampova te EVS-a (Europska volonterska služba).
Doznat ćeš gdje i kako pronaći aktivnosti i projekte koji se provode u inozemstvu, kako se na njih prijaviti, koja je pak dokumentacija potrebna, a kome se obratiti za sve daljnje upite.
Imati ćete i prilike čuti iskustva iz prve ruke od strane EVS volontera iz Italije, Massimiliana Arosia, koji volontira na projektu „More je život 6“ u udruzi Argonauta iz Murtera.

Predavanje vodi programska koordinatorica Volonterskog centra Zadar, univ. bacc. oec. Marija Kereš, a prijaviti se možete putem prijavnice do ponedjeljka, 10.4.2016 do 17h na slijedećem linku

Predavanje se odvija u prostorima udruge CINAZ, na adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), 11.04.2017. sa početkom u 18 h povodom obilježavanja Europskog dana informiranja mladih.

*Ova aktivnost se provodi u sklopu partnerstva udruge CINAZ i Volonterskog centra Zadar na programu „Klub mladih KLOOZ“ kojeg financira Ministarstvo socijalne politke i mladih RH.

“BOOKCROSSING” KUTAK, 10.04. – 30.09.2017.

BookCrossing je svjetski literalni pokret odgovoran za aktivaciju više od milijun i pol čitatelja i donatora knjiga u više od stotinu zemalja. Načelo BookCrossinga je kako knjige moraju biti slobodne, a ne zarobljene na policama. Od 10. travnja pa zaključno sa 30. rujnom, na policama BookCrossing kutka smještenog u prostorijama udruge CINAZ, moći ćete svakog radnog dana besplatno uzeti nepročitane knjige ili ostaviti pročitane, prijaviti njihovu dostupnost na bookcrossing.com, te pratiti njihov put od klupe do police, od grada do grada, od zemlje do zemlje, od čitatelja do čitateljice…
*aktivnost se provodi u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

VEČER DRUŠTVENIH IGARA, ČETVRTAK 13.04.

Mirni četvrtak, uvertira pred ludi vikend, idealno je provesti u dobrom društvu igrajući društvene igre!

Čekaju vas Pictionary, Scrabble, Alias, Uno i mnoge druge!
Ukoliko imate neku novu omiljenu igru a želite i druge “zaraziti” njenom “čarolijom”, slobodno je ponesite sa sobom i poučite ostatak ekipe pravilima igranja.
Vaš dolazak je poželjno je potvrditi na email: [email protected] ili na 095 856 0454.
*aktivnost se provodi u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...