U HNK Zadar stiže urnebesna komedija “KAOS IZA KULISA”

U ponedjeljak, 10. travnja u HNK Zadar s početkom u 20 sati pogledajte urnebesnu komediju Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca, KAOS IZA KULISA autora Michaela Frayna (naslov originala: Noises off) u režiji Peđe Gvozdića.

Igraju: Petra Cicvarić, Giulio Settimo, Ana-Marija Percaić, Katarina Baban, Katarina Strahinić, Branko Smiljanić,Vanja Gvozdić, Nino Pavleković i Peđa Gvozdić.

“Kaos iza kulisa” jedan je od najboljih i najigranijih komada suvremene svjetske dramaturgije. Remek djelo u tri čna Michaela Frayna, izvrsna je komedija koja prati kazališnu trupu jednog provincijskog gradića koja nastoji napraviti i izvoditi predstavu. Predstava u predstavi uvodi nas u svijet kazališta ispred i iza kulisa, u privatne živote glumaca te njihove međusobne odnose.
Posrijedi je dakle djelo koje ujedno slavi i demistificira kazališni čin. Ova predstava zasigurno će izazvati salve smijeha kod publike i otkriti Vam tajne glumačkog poziva.
Ne propustite ovu urnebesnu komediju koja je već godinama hit u mnogim kazalištima diljem svijeta.


Predstava je u dramskoj pretplati i u slobodnoj prodaji. Cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna. Radno vrijeme blagajne (11-13h, 18-20h)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...