U sklopu globalnog pokreta “Let’s do it”; Zelena čistka u park šumi u Benkovačkom Selu

Grad Benkovac i ove godine organizira Zelenu čistku- akciju čišćenja kojom želimo doprinijeti na lokalnoj razini u cilju podizanja svijesti o važnosti brige za zaštitu okoliša.
Zelena čistka, u sklopu globalnog pokreta „Let’s do it!“, dio je velikog volonterskog projekta za čišćenje divljih odlagališta otpada. Globalna mreža okuplja 113 zemalja unutar koje je i naša zemlja. U Hrvatskoj se provodi već šestu godinu za redom u koordinaciji Udruge Žmergo.
U sklopu te akcije Grad Benkovac od 2013. godine organizira akciju čišćenja, a posljednja je održana 13. travnja 2016. godine u sklopu koje je očišćena park šuma u Benkovačkom selu.
Akcija čišćenja – Zelena čistka će se održati dana 24. travnja 2017. godine s početkom u 09.00 sati u Benkovačkom Selu u park šumi na mjestu održavanja Benkovačkog sajma.

Poziv za sudjelovanje u akciji je otvoren za sve. Dođite i pridružite nam se kako bi dali svoj doprinos u očuvanju planete Zemlja i učinili je čišćim i ljepšim mjestom za život!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...