"ples je radost koja nam pruža pregršt mogućnosti za užitak"

Udruga Gesta obilježava Svjetski dan plesa; Na Trgu pet bunara plesat će brojni ansambli, klubovi i udruge

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Plesna udruga Gesta djeluje u  grada Zadru već punih 16 godina na području izvedbene i scenske umjetnosti. Iza nas je preko trideset dramsko-plesnih produkcija. Organizatori smo međunarodnog zadarskog plesnog festivala koji u svibnju u naš grad dovodi mnoštvo umjetničkih i plesnih škola,udruga i klubova, mladih plesnih umjetnika,njihovih mentora i koreografa.

Svojim organizacijskim sposobnostima svega navedenog odlučili smo se za novi projekt pod palicom Geste kako bismo obilježili dan nas plesača i različitih plesnih umjetnosti koje njegujemo.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i 29.04.2017 u 10 h na Trgu 5 bunara na kojem ćemo  ne samo predstaviti svoje klubove,udruge i ansamble  već zajedno  širiti načelo da je ples radost koja nam pruža pregršt mogućnosti za užitak,napredovanje,istraživanje,suradnju i pravo na različitost. Program će obuhvatiti  plesne radove te ćemo zajedno slaviti ples i njegovu dobrobit za nas koji ga prakticiramo i publiku koja nas okružuje.

Svaki klub,plesna grupa,udruga nastupa sa 3 plesne koreografije.

Program će vodit inače plesač i voditelj iz udruge U pokretu  Ante Dujić koji će svojim plesnim koracima započeti program.Najavljujemo 19 sjajnih plesnih koreografija koje imaju potpis zadarskih plesnih pedagoga i voditelja.Uz plesni program najavljujemo i likovni kutak na kojem će djeca oslikavati siluete plesača.Tijekom cijele manifestacije snimat ćemo promo video trailer kako bi zabilježili sjajnu atmosferu…Pozivamo vas da nam se pridružite i medijski popratite naš plesni događaj.

Nastupaju:

1.Plesna udruga Gesta

2.Zadarske mažuretkinje

3.Plesna udruga Nimeta

4.Plesna radionica Budi ples

5.Pole dance Vertikala &Collectiva

6.Drama plus

7.Udruga u pokretu
U nadi da će ovaj projekt postati tradicija radujemo se vašem odazivu!

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar