Cestitka_Uskrs

UniSport futsal liga; Sveučilište u Zadru bori se za plasman u završnicu

Dana 11. i 12. 4. u dvorani Krešimr Ćosić u ŠC-u Višnjik odigrat će se 4. i 5. kolo UniSport futsal lige za studente i poluzavršnica regije JUG za studentice, piše UNIZD.

Na natjecanju će sudjelovati muška i ženska futsal ekipa Sveučilišta u Zadru koji je i tehnički organizator natjecanja.

Nakon uspjeha u Splitu prošlog mjeseca gdje je muška ekipa Sveučilišta u Zadru pobijedila europskog studentskog prvaka u futsalu, ekipu Sveučilišta u Zagrebu, u Zadru će snage odmjeriti s ekipama Sveučilišta u Dubrovniku i Veleučilišta Baltazar.

O kvaliteti UniSport futsal lige, u kojoj se natječe 8 najboljih studentskih ekipa u Hrvatskoj, dovoljno govori podatak o nizu hrvatskih reprezentativaca (Vedran Matošević, Kristijan Grbeša, Matej Horvat, Žarko Luketin…) i prvoligaških igrača koji nastupaju na ovom natjecanju. Također, pojedine ekipe na svojim klupama u trenerskim ulogama imaju bivše legende malog nogometa u Hrvatskoj, tako ekipu Baltazara vodi Korab Morina, a ekipu VERN-a Matija Đulvat.

U obje utakmice muška ekipa Sveučilišta u Zadru tražiti će pobjede jer ih samo pobjede ostavljaju u borbi za plasman na UniSport završnicu gdje će nastupiti najbolje četiri muške studentske ekipe. Ženska ekipa Sveučilišta u Zadru će plasman na UniSport završnicu tražiti preko ekipa Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Splitu. Dvije najbolje ekipe iz regije JUG plasirat će se na UniSport završnicu.

Raspored utakmica:

11. 4.

17:00h – Sveučilište u Zadru – Sveučilište u Splitu (ž)

18:00h – Sveučilište u Zadru – Sveučilište u Dubrovniku (m)

19:00h – Sveučilište u Splitu – Veleučilište Baltazar (m)

12. 4.

09:00h – Sveučilište u Splitu – Sveučilište u Rijeci (ž)

10:00h – Sveučilište u Zadru – Veleučilište Baltazar (m)

11:00h – Sveučilište u Splitu – Sveučilište u Dubrovniku (m)

12:00h – Sveučilište u Rijeci – Sveučilište u Zadru (ž)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...