Cestitka_Uskrs

Višestruko nagrađivani mladi hrvatski gitarist Natan Zlodre nastupa u Zadru

U sklopu Koncertne sezone 2016./17. u Koncertnoj dvorani braće Bersa, dana 28. travnja s početkom u 20 sati održat će se koncert Natana Zlodrea. Radi se o iznimno talentiranom mladom glazbeniku i nadi hrvatske gitarističke scene koji je osvojio više od deset prvih nagrada kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu (među posljednjim uspjesima je plasman u polufinale jednog od najvećih gitarističkih natjecanja na svijetu, Guitar Masters 2016. u Poljskoj).

Dvadesetjednogodišnji Natan Zlodre  rođen je u Sinju. Bio je učenik u klasi profesora Xhevdeta Sahatxhije u Zagrebu, a zatim je nastavio svoje obrazovanje s uglednim profesorom Goranom Listešom. U njegovoj klasi trenutno studira na Umjetničkoj akademiji u Splitu te istodobno surađuje s profesorom Lukaszom Kuropaczewskim iz Poljske kod kojeg će od sljedeće godine nastaviti studij.

Mladi gitarist će u sklopu programa Gitarski zvukolik u Zadru izvesti djela L. Brouwera, A. Tansmana, A. Piazzolle, J. Arcasa i J. Turine.

Prodaja ulaznica je na Info pultu Kneževe palače od 26. travnja u vremenu od 11 do 13 i 18 do 20 sati. Cijene ulaznica: 30,00 i 20,00 kn.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...