Vladović pred Cibonu: “Bilo bi lijepo prekinuti seriju poraza u njihovoj dvorani!”

Košarkaši Zadra u prvoj utakmici četvrtfinalne serije hrvatskog prvenstva u četvrtak u 20 sati gostuju kod Cibone. Niz od jedanaest uzastopnih pobjeda momčadi Aramisa Naglića zalog je za optimizam u svlačionici…

Iza nas je jedna uistinu jedna lijepa serija koju bismo voljeli produžiti i nakon ove četvrtfinalne utakmice protiv Cibone u Zagrebu. Ipak, svjesni smo kako moramo odigrati jednu pravu utakmicu. Cibona igra dobru i kvalitetnu košarku i radi se o zbilja jednoj odličnoj ekipi, kaže najiskusniji igrač Zadra Jakov Vladović.

Zadrani su bez pobjede u Zagrebu već nekoliko godina, ali se svi nadaju da je došao trenutak da se prekine negativna serija…

Bilo bi lijepo prekinuti tu seriju, ali svjesni smo da je Cibona sastavljena od dobrih igrača i stvarno ćemo trebati odigrati sjajnu utakmicu da ih pobijedimo u njihovoj dvorani. Dobro se poznajemo, nema velikih nepoznanica između nas. Imaju niz kvalitetnih i iskusnih igrača poput Žorića, Reynoldsa, Šakića, Joksimovića i Rozića te nekoliko dobrih igrača s klupe. Sve u svemu imaju jednu dobru širinu unutar rostera.

Nakon jedanaest uzastopnih pobjeda, ozračje u svlačionici Zadra je iznimno pozitivno…

Tako je, atmosfera u svlačionici je vrlo dobra. Idemo u Zagreb odigrati jednu dobru utakmicu i nadamo se pozitivnom ishodu za nas. Pozivam i navijače da nas u što većem broju dođu bodriti u Zagreb u četvrtak kao i u Krešin dom u nedjelju, poručio je Vladović.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...