Vlast je prije 10 godina dala 2,3 milijuna kuna na projekt sanacije rive, a napravila – ništa!

Zadar je jedini mediteranski grad koji ne živi na svojoj rivi, zaključio je je HSLS-ov kandidat za gradonačelnika Zadra.

Nino Dellavia i zadarski HSLS-ovci poveli su na obilazak zadarske rive vodstvo stranke kako bi upozorili javnost na njezino alarmantno stanje.

HDZ-ova vlast potrošila je 2,3 milijuna naših kuna za izradu projekta sanacije rive. Otad je prošlo gotovo deset godina, a nema ni sanacije niti najave bilo kakvog suvislog projekta.Ja ću do 2024. godine, kada obilježavamo 150 godina zadarske rive, završiti projekt njene sanacije,a sve u skladu sa strukom i željama građana, dodao je Dellavia.

Dellavia je zahvalio predsjedniku stranke Darinku Kosoru i ostalim HSLS-ovcima, koji su došli podržati njegovu kandidaturu.

Došao sam dati podršku našem kandidati Ninu Dellaviji i našoj listi u Zadru. Vjerujem da će naš kandidat ući u drugi krug i da će naša lista osvojiti najmanje dva vijećnika, rekao je Kosor, dodavši da su njihov kandidat i lista pravo osvježenje u odnosu na već viđenu tihu suradnju HDZ-a i oporbenog SDP-a.

Podsjetimo, Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) u suradnji s najstarijompolitičkom zakladom u Njemačkoj „Friedrich Naumann“u zadarskom hotelu Kolovare održava trodnevni

seminar (31. ožujka.-2. travnja 2017.) „Ususret lokalnim izborima 2017“.

Seminar se održava u Zadru zahvaljujući odluci Središnjice HSLS-a, koja time daju potporu županijskoji gradskoj organizaciji stranke. Sudionici programa u subotu su obišli zadarsku rivu, kako bi se uvjerili u njeno loše stanje te podržali lokalnu stranačku organizaciju u namjeri da dobije podršku građana za projekt njene sanacije.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...