Vrsaljko se vratio: Odlične vijesti za Hrvatsku i Atletico

Prekrasne vijesti za Atletico Madrid i reprezentaciju Hrvatske. Šime Vrsaljko vratio se na treninge i bit će spreman za završnicu sezone, u kojoj momčad Diega Simeonea čeka polufinale Lige prvaka. Hrvatski desni bek ozlijedio se u 29. kolu protiv Seville, nakon čega se činilo kako je sezona za njega gotova.

Međutim, poslije dodatnih pretraga liječnici su otkrili kako mu je stražnji križni ligament samo djelomično pokidan, a lateralni ligament uganut. Zato operacija nije bila potrebna, a Vrsaljko se vratio na treninge i uskoro bi trebao biti spreman.

To su sjajne vijesti za Simeonea jer je Juanfran ozlijedio bedra u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka protiv Leicestera. Zato će Vrsaljko biti velika pomoć viceprvaku Europe koji konačno želi stići do povijesnog naslova.

Vrsaljko je ove sezone odigrao 25 utakmica za klub s Vicente Calderona i zabio jedan gol, uz dvije asistencije. Osim toga, bit će spreman i za jako važnu utakmicu Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koju momčad Ante Čačića igra 11. lipnja kod Islanda, u 6. kolu skupine I, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...