Za Zadar Night Run prijaviti se možete još samo danas i sutra

Još su samo 3 dana ostala do noćne cestovne utrke Zadar Night Run 2017! Jedinstvena je to utrka koja svojim formatom 3 utrke – 1 start predstavlja poseban događaj na trkačkoj sceni. Napominjemo, trkači mogu odabrati utrku na 2.5 km, 5 km ili 10 km te ovisno o odabiru trče 1, 2 ili 4 kruga oko poluotoka. Utrka se održava u sklopu dana Zadarske županije. Prijavljeno je već  900 trkača čime je ovo jedna od najvećih utrka ovog tipa u Hrvatskoj! Spoj sporta, dobre glazbe, noćnog ugođaja i svjetlosnih efekata najbolji je poziv  svim rekreativcima u zadru i okolici. Trkače na utrci očekuje i niz iznenađenja kao i pozivnica na after party u Famous beach bar nakon utrke!

Start utrke biti će na poluotoku, ispred Kopnenih vrata u uvali Foša, 22,travnja, u 21:00h.

Pozivaju se zato svi zainteresirani da se prijave i rezerviraju svoj startni broj, a organizatori napominju da se za  utrku moguće prijaviti te uplatiti startninu još samo danas i sutra  (19 i 20. travnja).

Svi trkači dobiti će marame za trčanje sa logotipom utrke kao i medalju za uspomenu na utrku. Prijave se mogu napraviti putem www.zdnightrun.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...