Zadar Outdoor Festival oduševio Đurđicu Orepić – hrvatsku IronWoman!

Što je zajedničko projektu iz Zadra, koji za dvadesetak dana premijerno započinje i traje puna četiri dana, i ponosu hrvatskog triatlona, gospođi Đurđici Orepić?  Osim ljubavi prema sportu, oni dijele i želju za pomicanjem granica, osvješćivanjem, ohrabrivanjem, a slažu se i da ništa nije nemoguće!

Krenimo redom.

Zadar Outdoor Festival, projekt je entuzijastične grupe Zadrana, koji turizam žive i rade već godinama. Svjesni skrivenih i neiskorištenih potencijala koje samo Zadarska regija ima i pruža, odlučili su hrabro i ustrajno pokazati i dokazati značenje slogan #YourAdventurePlayground ili #TvojaIgraonicaAvanturizma, kreirajući četverodnevni festival koji će objediniti sport, životni stil, turističke potencijale i pozitivnu energiju, kroz raznolik i bogat program.

Sa Zadrom u epicentru, cijela regija postaje sportski teren za sedam disciplina natjecateljskog karaktera; Jedriličarsku regatu, Morske Orgulje Plivački Maraton, Trail Tri Rijeke, Rafting Regatu, 10 Km dugu utrku naziva Utrči U Zalazak, Gradsku Kayak Utrku, MTB Cross Country utrku.

Dodatne doze adrenalina pružit će vam različite radionice, primjerice penjanje na stijeni,  slackline, parkour, veslanje na dasci, dok će oni koji preferiraju opuštanje, moći sudjelovati na radionicama joge.

Festival je namijenjen svima, od rekreativaca do olimpijaca, a što se fizičke spreme tiče, potrebno je imati samo dobru volju!

I ako ste među onima kojima je cijela priča jako primamljiva, ali dvojite pokušati, povedite se primjerom hrvatske triatlonke, Đurđice Orepić, koja je sport po prvi put okušala s 47 godina, da bi svega nekoliko godina kasnije, osvojila nastup na svjetskom Ironman prvenstvu i postala jedina žena iz Hrvatske koja je to ikad uspjela.
Kako je štikle zamijenila tenisicama u kojima bez problema otrči 12 kilometara s krvavim stopalima reći će vam Đurđica osobno, 28.04.2016. u zadarskom Arsenalu, u programu Zadar Outdoor Festivala.

Na festivalu će tijekom dana biti moguće poslušati niz zanimljivih predavača, koji djeluju i žive za sport i prirodu, a tijekom večeri dobro razgibati u ritmu najpoznatijih glazbenih hitova.

Vrijedi naglasiti kako će osim najspretnijih, i najsretniji među sudionicima, osim neopisive energije i pozitivnih uspomena, kućama ponijeti i vrijedne nagrade.

Nemoj čekati, budi dio ekipe koja mijenja, prkosi, pokreće i stvara. Ne moraš biti triatlonac, izaberi svoju disciplinu i budi ZOFovac, ali zapamti kako naša Dju kaže: „Anyting is possible!“

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...