Zadar uvjerljivo svladao Alkar, u četvrtfinale s Cibonom!

Košarkaši Zadra u 26. kolu A-1 lige HKS-a uvjerljivo su svladali sinjski Alkar rezultatom 101-67.

Utakmica je riješena već u prvih nekoliko minuta, a prva četvrtina završila je s pomalo nestvarnih 42-9 u korist Zadra. Ostatak dvoboja protekao je bez većih uzbuđenja, a trener Aramis Naglić dao je priliku cijeloj klupi kako bi odmorio nositelje igre za početak doigravanja.

Najefikasniji u redovima Zadra bio je Vladović s 13 ubačaja, Jelenković je dodao 12, Kovačević 11, a Mazalin 10 koševa.

Nakon vrlo zanimljivog posljednjeg kola hrvatskog prvenstva poznati su i parovi doigravanja, te će petoplasirani Zadar odmjeriti snage s četvrtom momčadi ljestvice Cibonom. Cedevita je ‘iznenađujuće’ poražena na domaćem parketu od Šibenika, pa je sebi izabrala ogled s trećeplasiranim Jollyjem. Drugoplasirani Split igrat će protiv Vrijednosnica Osijek, dok će Šibenik igrati sa Zagrebom.

Nama je bilo važno da ne gubimo današnji dan sa slabijim ritmom ili prevelikom rotacijom u ekipi. Uspjeli smo u svom naumu da dobro uđemo u utakmicu, odigramo dobro prvo poluvrijeme i to nam je bio najbolji trening za ono što nam slijedi. Bitno je da smo bili ozbiljni i koncentrirani, a oni igrači na koje najviše računam u doigravanju su pokazali da su spremni, rekao je trener Zadra Aramis Naglić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...