Zadnja ključna riječ u lovu na genijalnu nagradu, sudjelovanje na “Rafting Regatta” za 6 osoba!

Ljubitelji avanturističkog turizma, na korak smo do završetka nagradnog darivanja putem kojeg možete osvojiti sudjelovanje na “Rafting Regatta” u sklopu Zadar Outdoor Festivala.

Poklanjamo vam nezaboravno iskustvo, prekrasan dan u prirodi i ono najprivlačnije – vožnju čamcem za 6 osoba!

U današnjem tekstu objavljujemo zadnju, treću ključnu riječ: Your.

A kako sudjelovati u nagradnom darivanju?

Potrebno je poslati ključnu riječ SMS-om na broj 666999 i to tako da upišete AZD KLJUČNU RIJEČ I SVOJE PODATKE (danas: “AZD RAFTING YOUR Ivan Horvat, Zadar”).

Cijena poslanog SMS-a iznosi 3,72 kn/SMS.

Ako ste bili redoviti u praćenju naših članaka o rafting regati, sjećate se preostale dvije ključne riječi. Ako ne, još uvijek ih možete pronaći i složiti slogan kojeg ćete od ponedjeljka 24. travnja do srijede 26. travnja u ponoć moći poslati u sms poruci te uz malo sreće postati dobitnikom nagrade za cijelo vaše društvo.

Ovogodišnja “Rafting Regatta” održava se 29. travnja na stazi dugoj 14,5 kilometara koja se u prosjeku prolazi  za 2,5 do 3 sata.

Start je na mjestu Mlini Žegar, a cilj na Berberovom buku.

Sama rijeka Zrmanja duga je 69 kilometara, izvire iz snažnog vrela podno planine Poštak u južnoj Lici i ulijeva se u Jadran 12 kilometara od Obrovca. Kanjon obiluje brojnim speleološkim oblicima: škrapama, pećinama, ponornicama, podvodnim spiljama te brzacima i slapovima. Kanjon je najljepši u proljeće kada ga krasi raskošno i endemsko raslinje, zato je rafting najpotpuniji doživljaj te ljepote.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...