Zadrani na “Tour de Croatia” jasno i glasno poručili što misle o HNS-u: “Mafijo, Hrvatska te se stidi!”

Skupina Zadrana iskoristila je medijsku pažnju tijekom Tour de Croatia biciklističke utrke kako bi skrenula pozornost na situaciju u hrvatskom nogometu. Držeći ogroman transparent s natpisom “HNS mafijo, Hrvatska te se srami!” pisan engleskim jezikom jasno su odaslali u svijet svoje neslaganje s politikom koju HNS vodi.

Podsjetimo, kap koja je prelila čašu tolerancije Zadrana bila je kada je HNS-ov predsjednik Davor Šuker zaboravio ime Hrvoja Ćustića, igrača koji je tragično stradao na Stanovima:

– Znate, želimo odigrati utakmicu i u Zadru, da pomognemo zajednici, ljudima i klubu. Znate da je u Zadru jedan igrač umro…, rekao je tijekom turneje u Americi Davor Šuker u razgovoru za CroatianSports,  a kad je novinar spomenuo ime igrača nastavio je:

– Da, Ćosić, i želimo tamo nešto odigrati da odamo počast. Ali danas u nogometu nije lako, poručio je Šuker i tako dodatno razljutio zadarsku javnost, koja već neko izvijesno vrijeme “kipi” zbog činjenice da je HNS uložio žalbu na presudu za odštetu, jer im je bilo puno platiti 960 tisuća kuna Ćustićevoj obitelji za njegov izgubljeni mladi život.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...