Završnica zimske sezone; Najmlađi plivači PK Zadra nastupili na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za početnike

Najmanji plivači „Zadra“ nastupili su 01.04. u Splitu na svom glavnom natjecanju u sezoni – PRVENSTVU HRVATSKE ZA POČETNIKE REGIJE 1. Iako brojčano oslabljeni, za uspješni nastup PK Zadar, pobrinulo se 9 najmlađih plivača koji su na 25 metarskom bazenu Poljud plivali svoje najbolje rezultate u disciplinama: 100 m mješovito, 25 m slobodno, 25 m prsno, 25 m leptir, 25 m leđno i štafeti 4x50m slobodno.

Plivače je predvodila trenerica Danijela Kurtin, prof. Ekipa: Antea Grgin, Ana Knežević, Katarina Kozulić, Petar Jukić, Šimun Juričević, Luka Gabriel Ninčević, Ivan Puhalović, Lovre Pedišić i Noel Šebrek.

U konkurenciji 11 klubova iz cijele Dalmacije najbolji plasman isplivala je Ana Knežević sa 6.mjestom na 25m leđno kao i muška štafeta 4x50m slobodno (Petar Jukić, Ivan Puhalović, Luka Gabriel Ninčević i Šimun Juričević, 2:40.47)
U individualnim nastupima u najboljih 10 ulazili su i Katarina Kozulić, Antea Grgin i Ivan Puhalović a trenerica D.Kurtin zadovoljna je nastupima plivača obzirom da su plivali najbolje rezultate.

Ovim natjecanjem završila je natjecateljska zimska sezona a mali natjecatelji nastavljaju sa radom i pripremama za ljetna natjecanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...