Želite da projekt koji podržavaju Google i Rimac Automobili dođe u Zadar? Priključite se glasovanju!

Nacionalno poznati račnualnotehnički portal Netokracija ponovno organizira svoj dobro poznati projekt #DigitalnaKarijera, koji može ponovno oduševiti Zadar, ako naš grad iskaže dovoljan interes.

Ova najbolja regionalna konferencija posvećena potencijalu digitalne karijere ove godine održat će se u pet gradova diljem Hrvatske, a u užem izboru našli su se Dubrovnik, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Zadar, Zagreb i Varaždin.

Zbog nedostatka vremena Netokracija i njezini partneri, među kojima su se našle tvrtke poput Googlea, agencije Bruketa & Žinić i DRAP, Rimac Automobila i drugih, zato će na poziv građana doći u pet odabranih gradova, a pozvati ih možete glasujući za svoj grad ovdje, na stranici gdje možete doznati sve potrebne informacije o projektu #DigitalnaKarijera.

Već je više stotina mladih glasovalo da #DigitalnaKarijera dođe u njihove gradove, iskazavši želju da ih #DigitalnaKarijera nečemu nauči.

Želimo mlade i studente koji ‘ne programiraju’ širom Hrvatske upoznati na tome kako biti dio digitalne ekonomije, koja će do 2020. činiti 25% svjetske ekonomije, kažu organizatori o važnost ove konferencije.

Još si tu? Ajmo, vrijeme je novac – klik ovdje i glasuj za Zadar!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...